Store pokerturneringer

Det arrangeres mange store pokerturneringer hvert år på mange ulike steder i verden. De største turneringene i verden har mange velkjente deltakere fra hele verden, fantastiske pengepremier og gir mye medieoppmerksomhet.

De største turneringene i USA er World Poker Tour championship og World Series of Poker. World Poker Tour championship blir avholdt i Atlantic City hvert år, og World Series of Poker befinner seg i Las Vegas. Disse turneringene er så store og omfattende at de besøkes av kjente pokerspillere fra hele verden, og er ikke bare amerikanske mesterskap. Det ligger en enorm prestisje i å komme på pallen i disse turneringene, og til og med å komme til finalebordet er en stor begivenhet. I Europa er den største turneringen The European Poker Tour.

Det er også en rekke andre store pokerturneringer som arrangeres årlig på ulike steder i verden. Et eksempel er The World Poker Tour som avholdes på forskjellige steder verden rundt i løpet av året.

I tillegg til fysiske pokerturneringer, er det også store pokerturneringer på nettet. For eksempel The World Championships of Online Poker er en enorm turnering, med millioner av kroner i potten som kan deles ut. Mange pokerturneringer på nettet gir også en inngangsbillett til fysiske pokerturneringer dersom man vinner eller ender opp høyt oppe på poenglisten.

Photo: MaxFX / Shutterstock.com