Store pokerspillere

Det er mange som har gjort det til et yrke å spille poker. Disse pokerspillerne reiser verden rundt på turneringer og flere av dem tjener seg rike på de enorme pengepottene som er involvert i pokerspillene. Man kan vinne enorme pengesummer ved å komme på pallen i en turnering, og ikke minst om man vinner.

Poker Player

En av de aller rikeste pokerspillerne i verden er Antonio Esfandiari. Han har vunnet førsteplassen i den velkjente turneringen World Series of Poker, og han gikk da hjem med en premie på over 100 millioner kroner. Han har vunnet aller mest penger på turneringer av pokerspillere i verden, og har blitt en svært rik mann av noe som mange har som hobby.

En av verdens beste pokerspillere, Daniel Negreanu, har vunnet mange turneringer og er kjent som dette tiårets beste pokerspiller. Han har likevel ikke tjent like mye penger som Esfandiari, som har vunnet færre seire. Så det er tydelig at i poker gjelder det å velge turneringer med omhu dersom man ønsker å komme på listen over de rikeste pokerspillerne.

Andre pokerspillere som er verdt å nevne er nordmennene Thor Hansen og Anette Obrestad. I Danmark finner man Gus Hansen og Theo Jørgensen som har utmerket seg internasjonalt, og i 2015 ble amerikaneren Byron Kaverman kåret til årets pokerspiller.