Spill utenom det vanlige på nettet

Det er enormt mange gode spill på internett, men det er ofte at man går tilbake til de gode gamle spillene når man skal sette seg ned foran datamaskinen for litt underholdning. Da anbefales det å foreta et enkelt Google-søk etter nye, spennende og kreative spill utenom det vanlige for å virkelig kunne oppleve hva internett har å by på.

online game

Det som gjør at et spill skiller seg ut, er at det er kreativt. Spill som for eksempel Death Arena Reality Show, som man finner på nettsiden spillespill.no, så skal man skyte mot vampyrflaggermus. Selve ideen er svært utenom det vanlige og konseptet er underholdende. På den samme nettsiden finner man spill i alle mulige sjangere og som kan spilles helt gratis i nettleseren. Hva med å flette søte fiskebeinsfletter på en tegneseriefigur, bake kaker som skal selges til høystbydende, eller kanskje skyte bort bobler?

Gratisspill på internett er ofte korte i spilletid og med relativt dårlig grafikk. De kan sammenlignes med gratis apper til mobiltelefonen. Men dersom man graver litt på samlesider over gratis spill på nettet, så kan man kanskje finne akkurat det spillet man er på jakt etter – som også er litt utenom det vanlige.