Spill på nettet

Det er ingen hemmelighet at det finnes timevis med underholdning på nettet. Av den underholdningen er det enorme mengder av spill som man kan spille rett i nettleseren, helt uten å laste noe ned. Slike spill er kjent for å ikke være langvarige eventyrspill, men heller korte spill hvor man kan øke vanskelighetsgraden etterhvert som man blir bedre i spillet.

Game Online

Det er mange som spiller sjakk på internett. Det finnes et stort antall nettsteder hvor man kan spille helt gratis. Flere av nettstedene kan man også spille sjakk på helt uten å registrere seg. Da kan man spille enten mot en datamaskin eller mot et menneske.

Man kan spille alle mulige spillsjangere på nettet. Det er svært vanlig å spille for eksempel skytespill eller krigsspill over nettet helt gratis. Også her kan man enten spille med andre, eller spille mot en datamaskin. Andre populære sjangere er pek-og-klikk-eventyr, hvor man blir møtt av en stillestående skjerm hvor man kan klikke på visse elementer for å komme seg videre i spillet, og skjulte-objekter-spill, hvor man får i oppdrag å finne så mange ting som mulig i en scene for å oppnå poeng og for å komme videre i spillet.

Det er ikke mangel på muligheter for noen som ønsker å spille på nettet, og et enkelt søk på Google kan resultere i et nytt favorittspill.