Norske pokerspillere

Det er mange nordmenn som har utmerket seg innen pokerverden i årene som har gått. Det har generelt sett vært svært populært med pokerspilling og annet pengespill i landet vårt, og mange spillere har oppnådd internasjonal status.

Poker Player

Kanskje den aller mest kjente norske pokerspilleren, er Thor Hansen. Han var den første nordmannen som vant et armbånd i World Series of Poker, og er kjent som mannen som gjorde poker populært i Norge. Han har vært med i et stort antall turneringer over hele verden og gått hjem med mange store pengepotter.

Den nest mest kjente pokerspilleren er Rolf Woods. Halvt kanadiske Woods har vunnet mange gode premier opp gjennom årene, og han var den første som startet et landslag i poker. Sammen med Hansen var de to sterkt involvert i å gjøre poker til den sporten som den er i dag.

Det dukker opp stadig flere nye pokerspillere i Norge. Det er enklere å bli god i poker nå som man kan øve seg over internett, og det har ført til at mange i den yngre garden har utmerket seg. Da er det verdt å nevne for eksempel Annette Obrestad som er kjent som verdens beste kvinnelige pokerspiller og for å vise for folket at poker er et ferdighetsspill. Til slutt bør man nevne Felix Stephensen som var med på finalebordet i World Series of Poker i 2014, og stakk av med andreplassen og hele 35 millioner kroner. I 2015 ble han den første Norgesmesteren på norsk jord i Texas Hold’em.